HEMSIDOR

Ett urval av nöjda kunder
24/7 ESPRESSOSERVICE
Logotyp + hemsida

När 24/7 espressoservice skulle starta upp sin verksamhet hösten 2020 fick jag uppdraget att ta fram en stilren logga och bygga upp en informativ hemsida som på ett bra sätt speglar deras verksamhet.

LÄRKAHALLS KENNEL
Logotyp + ny responsiv hemsida

Lärkahalls Kennel har en lång historia som kennel och har funnits på internet i många år, men behövde hjälp att uppdatera sitt utseende.

En helt ny levande och responsiv hemsida presenterades och en passande logga i samarbete med uppdragsgivaren.

LANDGOLD KENNEL
Logotyp + hemsida

Landgold behövde hjälp att strukturera och få till en responsiv hemsida. Den skulle vara lätt att navigera för besökare och samtidigt enkel att uppdatera för uppdragsgivaren.

CAFFÉ MAZZARINI
Logotyp + slogan + hemsida

Caffé Mazzarini, den lilla oasen med italiensk atmosfär i Gamla Stan Stockholm fick en sparsmakad och informativ hemsida.

GODISFLYGET
Responsiv hemsida

Målet var att ta fram en lekfull och pastellig hemsida som skulle locka till godisköp och att de behövde hjälp med att få igång en godisshop. 

FAGERHULTS FRAMTID
Logotyp + responsiv hemsida

En naturlig samlingsplats för en livskraftig by med möjligheter för gemensamma projekt. En logga med vägen som leder in i framtiden.

OM

Frilansande webbdesigner som skapar moderna hemsidor efter den senaste tekniken som är lätt för dig att sköta & uppdatera.

KONTAKT
  • kiviland@gmail.com
  • +46 (0) 708 791 444

The website was made with Mobirise site template