JAG DESIGNAR HEMSIDOR & SKAPAR VARUMÄRKEN 

TA SPRÅNGET - BLI EN VINNARE PÅ INTERNET

Hej!

Jag heter Erika Kiviland och är frilansande webbdesigner som erbjuder prisvärda och professionella hemsidor med responsiv design till små och medelstora företag. Oavsett om era kunder surfar via mobil, surfplatta eller dator hjälper jag er att maximera era affärer på nätet. Min bas har jag strax utanför Skånes Fagerhult, Örkelljunga men är mobil och kan komma till dig om det skulle behövas. Hoppas vi hörs!

Varmt välkomna

Erika Kiviland

HEMSIDA

Jag skapar responsiva webbsidor, hjälper er från idé till design och publisering. Din hemsida kommer för dig som kund att vara enkel att sköta och om ni vill ha en webbmaster som sköter det, står jag självklart till förfogande.

FOTO & COPYWRITING

Som fotograf & copywriter hjälper jag er gärna med foto och text som ytterligare förstärker er affärsprofil.
LOGO

Genom att förstå företagets affärsidé och identitet hjälper jag er att skapa, eller uppdatera en befintlig logo till ett slagkraftigt och varaktigt varumärke.DOMÄN & HOTELL

I mina tjänster ingår även hjälp med domännamnsregistrering, hitta lämpligt webbhotell, sätta upp mejlkonton, webbshop och sökmotoroptimering.URVAL AV LOGOTYPER

Kika gärna in under portfolio och titta på mina tidigare projekt.


Jag förenklar, förnyar och förbättrar er webbsida 


OM

Frilansande webbdesigner som skapar moderna hemsidor efter den senaste tekniken som är lätt för dig att sköta & uppdatera.

KONTAKT
  • kiviland@gmail.com
  • +46 (0) 708 791 444

Created with ‌

Web Building Software